RMS jäsentiedote 5/2020 9.9.2020

RMS jäsentiedote 3/2020, 26.4.2020

RMS jäsentiedote 2/2020, 22.3.2020

RMS jäsentiedote 1/2020 18.2.2020

Muutama koronaoje 1.8. kokouksiin osallistuville!

1. Älä aja autolla pihan parkkipaikalle.

2. Desinfioi kätesi saapuessasi ilmoittautumispöydälle.

3. Pidä 2 m turvaväli toisiin.

4. Ilmoittautumispöytä portilla. Voit ilmoittautua samalla kerralla hirviseurueen kokoukseen ja kesäkokoukseen, sekä karhujahtiin. Kokouksessa ei laiteta kiertoon mitään aineistoa.

5. Saat esityslistat ilmoittautumisen yhteydessä. Esityslistoja on jaossa vain 15 kpl / per kokous, tulosta netistä oma kokousaineisto.

6. Varaa paikkasi ja sijoita oma jakkarasi muista n. 2 m etäisyydelle muista jakkaroista.

7. Ppidä kahvijonossa 2 m turvaväli toisiin.

8. Desinfioi kädet ennen kahvin ottamista.

9. Yski aina hihaan, voit käyttää hengityssuojainta.

10. Kipeänä ei kannata osallistua kokouksiin.

11. Kunnioita turvavälillä toisia, he saattavat kuulua riskiryhmään.

Turvallista kokousta!

Kunnioita toisia puhtailla käsillä ja turvaväleillä!

Ilmakivääri jäsenten käytössä.

Kiikaritähtäimellä varustettu ilmakivääri on jäsenten käytössä. Ei lasten, eikä nuorison käsiin ilman ammattitaitoista valvontaa. Tarkuuskiväärin viritys ja laukaisu vaatii huolellista käsittelyä.

Tiedustella voi sihteeriltä.

RMS:n ilmakivääri

Alamajalle kaasukeitin

Alamajalla on nyt käytössä jäsenemme lahjoittama kaasukeitin.

Nestekaasupullon tulee olla vähintään 1,5 m päässä uunista tai muusta vastaavasta tulisijasta. Joten älä säilytä pulloa kaminan vieressä!

Majalle tarvittaisiin vielä tuhkasanko ja tuhkan keräykseen soveltuva kannellinen paloturvallinen säilytysasia, ja jos sinulla on sellaiset ylimääräisenä, niin otamme ne lahjoituksena vastaan.

Alamajan kaasukeitin.

Kanu-loukku jäsenten käytössä!

Pienpetopyynnin edistämiseksi seuralle on hankittu kanu-loukku ja se on jäsenten varattavissa Timo Ruokkeiselta p./WA +358443762951.

A-aitojen valmistama kanu-loukku

Tänä vuonna vanhentuvan ampumakokeen voimassaoloa jatketaan heinäkuun 2021 loppuun.

Laki metsästyslain 21 §:n väliaikaisesta muuttamisesta tuli voimaan  4.5. ja on voimassa 31.7.2021 saakka. Jos ampumakoe on suoritettu 1.1.2017 – 31.7.2018, ampumakoe on voimassa 31.7.2021 saakka.  Alla liitteenä lakimuutos.

Metsästyksenjohtajat voivat ilman muuta noudattaa pidennettyä aikaa ilman erityistä todistusta, pahvinen ampumakotodistus riittää.

Mikäli ampumakoetodistus on hävinnyt, niin kannattaa käänytä Rhy:n toiminnanohjaanan puoleen.

Suositeltavin tapa tietenkin on käymällä ampumassa ampumakoe uudelleen!

Ampumakoetodistus

Sähköperämoottori jäsenten käyttöön!

Eräs jäsenemme lahjoitti uuden sähköperämoottorin majalle. Moottoria säilytetään alamajalla ja kiinnitysraudat on sovitettu valmiiksi seuran veneeseen. Akkua ei ole majalla, vaan jokaisen on tuotava oma 12V akku tullessaan. Akun täytyy olla suojattu esim. AMG akku tai muu veneeseen sopiva akku, eikä sitä saa jättää veneeseen tai majalle. Huom. akkuhappo sisältää rikkihappoa ja se syövyttää alumiinivenettä.  Missään tapauksessa ei saa käyttää vanhaa risaa autonakkua.

Ei muuta kuin veneilemään Kalettomalla ja kiitos lahjoittajalle!

sähköperämoottori jäsenten käytössä alamajalla. Oma akku mukaan!

Riistanhoitoyhdistyksen Vuoden nuori metsästäjä ja pienpetojen pyyntikilpailun säännöt