Vuosi 2017

Kesäkokous Kalettomalla su 6.8.2017, paikalla noin 30 jäsentä ja koejäsen

KESÄKOKOUS KALETTOMAN MAJALLA 6.8.2017 KLO 15.00 ALKAEN

Esityslista on liitetiedostona.

Kutsu Hirviseurueen perustavaan kokoukseen ja jahtiin ilmoittautuminen ennen seuran kesäkokousta 6.8. klo 13:00 Kalettomen majalla.

HIRVIPEIJAISET KALETTOMAN MAJALLA

RMS:n johtokunta on päättänyt uudistaa peijaisia ja ne pidetään ennen jahtikauden alkua la. 26.8. klo 13:00 Kalettoman majalla. Mukaan kutsutaan maanvuokraajat ja jäsenet perheineen.
Tervetuloa!
Lisää myöhemmin.

KOIRANÄYTTELYN PÄÄTTÄJÄISET

Päättäjäiset pidettiin Pajusen Eräilijöiden Eräkeskuksen majalla näyttelyyn osallistuneille talkoolaisille pe 30.6. klo 18.00 alkaen.  Meitä oli Ruovedeltä mukana
7 henkeä. Kiitokset Pajuslaisille hyvistä järjestlyistä ja tarjoiluista.

RIISTASTIPENDIEN SAAJAT V.2017

Alakoulu on Sofia Mäkinen

Yläkoulu on Leevi Leinonen

Lukio on Eeva Pajunen

Onnittelut stipendien saajille!

AMPUMARADAN SIIVOUSTALKOOT

Ampumaradan siivoustalkoot pidettiin perjantaina 9.6. klo 17.00 alkaen.

Myytävänä metsästyssaseita. Katso Myydään sivu.

RYHMÄNÄYTTELYN TULOKSET

- löytyvät täältä

RUOVEDEN RYHMÄNÄYTTELY 29.4.17

Kiitos kaikille osallistuneille, mukana olleille, talkoolaisille ja varsinkin naisille. Saimme runsaasti kiittävää palautta järjestelyistä aina kunnanjohtajaa myöten. Tuuli oli tuimaa ja kylmyys vallitsi, mutta eläinlääkäri Kulmalan mukaan koirille sää oli erinomainen.

Lämmin kiitos kaikille!

PS. Lumisade alkoi sitten illalla klo 19.30 ja ainakin 10 cm:n kerros lunta peitti maan ja näyttelyalueen valkoisen vaipan alle. Olipa näyttelyn ajoitus aika mahtava sään kannalta!

Kesäkokous Kalettomalla su 6.8.2017, paikalla noin 30 jäsentä ja koejäsen