Vuosi 2021

Liitteenä kesäkokouksen 31.7.2021 pöytäkirja

Kesäkokouksen 31.7.2021 päätöksiä:

• Rauhoitusalueet esityslistan mukaan.
  • Saaliskiintiöt: 1 urosmetso, 1 teerikukko ja 3 pyytä. Metsäjänikselle ja rusakolle ei ole kiintiötä.
  • Seuran kauriskiintiö 8 aikuista ja 10 vasaa. Jäsenen kauris kiintiö 1 aikuinen ja 1 vasa tai 3 vasaa. Muut säännöt esityslistan mukaan, lisättynä; valonlähteen käyttyö metsästyksessä on kielletty.
  • Peuran kaadosta tilitetään seuran tilille pyyntilupamaksu 17 e aikuinen ja 8 euroa vasa.
  • Rajoitukset: Lyijuhauleista luopumista suositellaan metsästyksessä ja korvaamaan ne ympäristöystävällisimmillä hauleilla, lisäki huomioitava lyijyhaulien käyttökielto metsästysasetuksen mukaan.
  • Metsästysaikojen vahvistaminen: Lain ja asetunten mukainen. Huomioidaan metsästyajat MMM:n ja Riistakeskuksen päätösten mukaisesti.
  • Vieraskortti: maksu 12 e/päivä tai 50 e/kausi, alle 20-vuotiainen vieraskortti 1/2 maksusta ja muut ehdot esityslistan mukaan.
  • Jaostojen vetäjät esityslistan mukaan, majaisännäkis lisättiin Pekka Aalto ja villisian metsästysksenjohtajaksi valittiin Eero Asunta.
  • Riistanhoidon kunnialaatalla palkittiin Samppa Keskinen
  • Riistanhoito ja tutkimus hyväksyttiin esityslistan mukaan.
  • Päätettiin hakea ja järjestää ryhmänäyttelyitä v. 2022 ja 2023, sekä osallistua Hannun Haukku talkoisiin.
  • Hirvieläinten- ja villisian jahtisäännöt hyväksyttiin.
  • Kotisivujen suljetut jäsensivut otetaan käyttöön 1.10. alkaen.

Hirviseurueen perustavan kokouksen päätöksiä:

• Hirvilupia saatiin 8 hirvelle ja 18 valkohäntäpeuralle.
  • Käsiteltiin ja hirvieläinten metsästyssäännöt hyväksyttäväksi kesäkokoukselle.
  • Perustettiin hirviseurue ja ilmoittautua voi vielä metsästyksenjohtajalle 15.9. saakka.
  • Metsästyksenjohtajaksi valittiin Veijo Pessi ja varajohtajiksi Marko Aaltonen, Antti Häkli, Heikki Korpela, Heikki Lindeman ja Antti Moksunen.
  • Nimettiin nylkyvajan avainten haltijoiksi viisi henkilöä.
  • Päätettiin hirvimaksuksi 90 e/jäsen.
  • Hirvenmetsästys aloitetaan la 9.10. klo 7.00, kokoontuminen Pyynikkilän parkkipaikalla.