Alamaja

Alamajan ikkunat on vaihdettu ja työn jälki on upeaa! Ikkunat istuvat mukavasti vanhojen tilalle, eivätkä "hypi silmille uutuuttaan."

Kiitos Timo Ruokkeiselle ja 8 hengen talkooporukalle. Lisäksi tavoitteena on uusia alamajan terassin lattia  ja väsyneen oven tilalle uusi ulko-ovi.

Alamajan vanhat ikkunat myydään avoimella huutokaupalla heti kesäkokouksen jälkeen su. 5.8. arviolta klo 16 jälkeen.

Laita sanaa kiertämään huutokaupasta.

Alamaja maalataan ennen ikkunoiden vaihtoa!

Väri vaihtuu ruskeasta tummanharmaaksi ja uusi väri maastoutuu mukavasti kallion kanssa samaan väriin. Majan sisällä on valmiina maalit ja muutama sivellin. Ota mukaan teräsharja, jos jostain kohtaa tarvitsee ensin ruopsutella.

Voitte aloittaa maalauksen omaan tahtiin vaikka litra kerrallaan. Mikäli innostusta riittää maalaushommiin, niin siitä vaan suti heilumaan ja katselemaan kaunista luontoa. Turvallisuus syistä ota kaverisi mukaan ja jos maalaat yksin, niin maalaa vain alaosia. Pudota ei saa kukaan! Räystään aluslautoja ei tarvitse maalata, koska Pekka Moskari lupasi maalata ne ruiskulla, kun kiireiltään ehtii.

Kattotalkoot majan saunalla la 14.8.14

Alamajan vanhat ikkunat myytävänä!

Alamajan ikkunat uusitaan kevään aikana ja johtokunta ottaa vastaan tarjouksia vanhoista ikkunoista itsepurettuna 31.3. mennessä. Purkuajankohta on sovitetta samaan aikaan uusien ikkunoiden asennuksen kanssa. Jos on kiinnostusta, niin lähetä tarjous Veijolle tai Timolle veijo.pessi@gmail.com p. 0503090321 tai timo.ruokkeinen@netti.fi p. 044-3762951

Alamajan sisäremontti on nyt valmis.

Lattialistat asennettiin paikalleen ke 8.7. Timo Ruokkeisen, Matti Pulakan ja Veijo Pessin toimesta. Kuva ei anna täyttä oikeutta värisävyistä.

Huom! Alamaja on 18.-19.7. majaisäntä Timo Ruokkeisen käytössä.

Jalkalistat paikallaan.